Aanmelding hondenschool

Dé hondenschool voor omgeving Wijchen, Oss, Berghem, Schaijk en Nijmegen.


Wil je bij ons in de puppycursus starten?

Bij ons start er met regelmaat een nieuwe puppygroep.
Je kunt op de hondenschool met jouw puppy les volgen op:

• woensdagochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur)
• woensdagavond (tussen 18.30 en 20.15 uur)
• donderdagochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur)
• donderdagavond (tussen 18.30 en 20.15 uur)
• zondagochtend (tussen 8.30 en 12.30 uur)

De exacte lestijden zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de op te starten groepen. Een les duurt ongeveer 45 minuten. Let op: bij de zondag hebben we 1x per 4 weken geen les. De doorlooptijd van deze cursus is langer.

Eerstvolgende startdata puppycursus
Onderstaand de eerstvolgende startdata van de puppycursus.
Klik op de blauwe tekst om jezelf aan te melden.

Donderdag 9 december (avondgroep)
Donderdag 6 januari (ochtendgroep)
Woensdag 8 december (ochtendgroep)
Zondag 23 januari (ochtendgroep)

Hoe gaat het verder als ik mijzelf heb aangemeld?
Als je jezelf hebt aangemeld dan ontvang je een bevestiging hiervan via de mail. Krijg je deze niet binnen drie werkdagen na aanmelding? Neem dan even contact op. Dan is er iets fout gegaan.

Indien er een groepje start waar jij bij ingedeeld bent, zullen we je dit mededelen in een WhatsApp groep. Krijgen we niet genoeg aanmeldingen op een groep dan kan het helaas zo zijn dat de cursus niet doorgaat. Je hoort dit dan een week voordat de cursus zou starten. Wellicht is dan een privé puppycursus of het volgen van een paar losse lessen een overweging waard.

Er staat geen geschikte startdatum voor mij bij, maar ik wil wel graag beginnen!
Dan kun je onderstaand aanmeldformulier invullen. Het is raadzaam om zoveel mogelijk lesmoment voorkeuren in te vullen. Wellicht kunnen we nog een extra les moment creëren mochten er meer aanvragen zijn voor een andere lesdag. Doe dit vooral, er is vaak na wat gepuzzel nog iets mogelijk.

Heb je een puber?
Dan mag je ook onderstaand aanmeldformulier invullen. Zodra er een groep start dan nemen we contact met je op. Indien je kunt starten wordt je toegevoegd aan de WhatsApp groep met meer informatie. Mocht het langer dan twee weken duren voordat er weer een nieuwe groep start, dan zullen wij dit melden na deze twee weken wachttijd. Wellicht is dan een idee om samen een privétraject te volgen. Dan gaan we een trainingsplan op maat maken.

Aanmeldformulier hondenschool

Als er meer bekend is over de start van een groep, zullen we een WhatsApp groep aanmaken om je van meer informatie te voorzien. Mocht dit een probleem zijn dan dit graag even aangeven in bovenstaand notitieveld.

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt.
Of dat je eerst even telefonisch wilt kennis maken. Dat mag altijd.